Flyttstäd eller hemstäd – detta är skillnaden

Flyttstäd eller hemstäd – detta är skillnaden

De flesta behöver städhjälp hemma någon gång i livet. För vissa handlar det om regelbundna besök för att få hjälp med vardagsstädningen, andra föredrar att hyra in hjälp först vid storstädning som vid en flytt eller för att göra grovjobbet någon gång om året. Det kan vara bra att känna till skillnaderna på olika typer av städning för att veta vad som passar just dig.

Regelbunden hemstäd

Vid regelbunden städhjälp hemma är det vanligt att ha hyrt in någon för en eller två besök i veckan. Vad man vill att de ska hjälpa till med kommer man fram till tillsammans, efter deras förmåga och dina behov. Många tycker att det är skönt att någon hjälper till med dammsuga torka golv och damma av ytor. Sådant man kan ha svårt för att hinna med själv när man har stor familj eller är mitt uppe i karriären. Hemstädning kan också anpassas till att göra mer detaljrik städning, allt för lyxen till att komma hem till ett rent och nystädat hem.

Regelbunden hemstädning

Tillfällig städhjälp

Efter en stor fest, en vattenläcka eller bara en stressig period kan det vara nödvändigt att ta hjälp av hemstäd Göteborg vid enstaka tillfällen även om man annars inte känner behov av det. Här kan man få hjälp med sanering, svårare smuts eller bara en allmän uppfräschning av hemmet.

Det kan också vara så att man vill testa på tillfällig hemstädning för att se om det är ett koncept som passar ens behov. För många kan det kännas lite obehagligt till en början att främmande människor städar ens hem, men med ett professionellt städbolag är det ingenting man behöver oroa sig för.

Hjälp med flyttstäd

Alla som har provat att flytta utan att ta hjälp av ett städbolag för flyttstäd vet vilket hårt arbete det är. Det ska grovstädas på platser som man aldrig tidigare ens tänkt på att de finns, och i vissa fall kan även sanering Göteborg vara ett måste. Att flyttstäda kan ta flera dagar och är ett riktigt slitigt jobb. När man själv är mitt uppe i en flytt med alla dess bestyr är det skönt att hyra in någon annan för att göra det tunga arbetet.

En flyttstädning innebär att varenda millimeter ska putsas och göras iordning för nästa person som ska bo där. Det skiljer sig med andra ord mycket från vanligt hemstädning som mest fokuserar på det vardagliga putsandet. Flyttstädning Göteborg är därför lite dyrare men det är väl värt pengarna.

En flyttstädning innebär att varenda millimeter ska putsas och göras iordning

Det viktigaste när du bokar städ är att fundera över vilken typ av städning du behöver. När du bokar ska du vara tydlig med dina förväntningar för att städbolaget ska kunna tillgodose dina behov och erbjuda en riktigt bra tjänst till dig.

Kommentarer är stängda.